avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare schimbare sediu social la ANAF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare schimbare sediu social la ANAF

Am realizat schimbarea de sediu social al firmei din sectorul 4 in sectorul 2. De la Registrul Comertului am primit noul certificat de inregistrare, certificate constatator pentru sediu si coduri CAEN, si rezolutia. Cand am depus dosarul la Registrul Comertului, printre formulare si declaratii, am completat si o cerere inregistrare la ANAF - anexa 2.
Intrebarea mea este : mai trebuie sa ma duc la ANAF sector 2 pentru vreo declaratie, formular, cerere ?
Stiu ca trebuie sa merg acolo sa iau un nou Registru unic de control pentru noul sediu social.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Schimbare locatie sediu social sandeldaniel sandeldaniel Am realizat schimbarea de sediu social al firmei din sectorul 4 in sectorul 2. De la Registrul Comertului am primit noul certificat de inregistrare, ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator ContSters61319 ContSters61319 O firma are multe puncte de lucru, in majoritatea judetelor. Unele functioneaza dpdv sanitar pe baza anexei la certificatul de inregistrare, acela cu toate ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru schimbarea sediului social din Sector 6 la Tecuci? Multumesc (vezi toată discuția)