avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Schimbare sediu social

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru schimbarea sediului social din Sector 6 la Tecuci?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 09:42, 6 August 2015
Multumesc si dupa ce termina actele la Registru, noi trebuie sa avem un alt Certificat de imatriculare cu noua adresa si toate celelalte, dupa care trebuie depus la ANAF 050. Ma interesaza mai mult ce trebuie facut la Administratie.
Da, exact, trebuie sa depuneti Cererea 050:

Cererea se depune în cazul în care domiciliul fiscal este diferit de domiciliul sau sediul social, ori în cazul în care contribuabilul îşi schimbă domiciliul fiscal declarat anterior. Se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială se află noul domiciliu fiscal şi va fi însoţită de documente care să facă dovada deţinerii sau ocupării legale a spaţiului pentru noul domiciliu fiscal. Se completează într-un singur exemplar.
Dar mai are 2 puncte de lucru, care raman in Bucuresti, acestea nu au CUI separat, avand unul, repsectiv 2 salariati. Aceste puncte de lucru trebuie declarate la Galati?
Cand s-au deschis aceste puncte de lucru trebuia depusa: Declaraţia privind sediile secundare (OMFP 1329/2004)

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social lidiao lidiao S-a schimbat sediul firmei din 2012 la reg.comert, dar nu s-a depus formular 050 la Anaf, astazi s-a aflat in urma scoaterii cert.constatator ca sediul e pe ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control si registrul de evidenta fiscala iclaudia19 iclaudia19 buna seara, registrul unic de control trebuie sa il iau si pentru sediul social desi am declarat k nu desfasor activitati la sediul social sau doar pt punctul ... (vezi toată discuția)
Adresa comunicare acte de catre anaf in caz de schimbare sediu social eugen82 eugen82 Am schimbat sediul social al firmei la reg.comertului anul acesta in martie. Imediat am depus 050 la administratia sectorului unde se afla noul sediu. La ... (vezi toată discuția)