avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Schimbare sediu social

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru schimbarea sediului social din Sector 6 la Tecuci?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 09:42, 6 August 2015
Atunci au fost declarate, nu stiu daca acum mai trebuie facut ceva, dar cred ca nu mai trebuie, ele au ramas la aceeasi adresa
Da asa ar fi normal, odata cu schimbarea domiciliului fiscal se va transfera si dosarul fiscal intre cele 2 organe fiscale.
Dar registru unic de control mai trebuie sa iau pt punctele de lucru, nu mai trebuie, nu-i asa? (iau decat pentru sediu)
Pentru acele puncte de lucru trebuia deja sa aveti de la data infiintarii lor.

Legea nr. 252/2003 privind registrul unic de control

Art. 5. -
(2) Registrul unic de control se ţine la sediul social şi la fiecare sediu secundar pentru care s-au eliberat avize/autorizaţii şi/sau acorduri de funcţionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social lidiao lidiao S-a schimbat sediul firmei din 2012 la reg.comert, dar nu s-a depus formular 050 la Anaf, astazi s-a aflat in urma scoaterii cert.constatator ca sediul e pe ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control si registrul de evidenta fiscala iclaudia19 iclaudia19 buna seara, registrul unic de control trebuie sa il iau si pentru sediul social desi am declarat k nu desfasor activitati la sediul social sau doar pt punctul ... (vezi toată discuția)
Adresa comunicare acte de catre anaf in caz de schimbare sediu social eugen82 eugen82 Am schimbat sediul social al firmei la reg.comertului anul acesta in martie. Imediat am depus 050 la administratia sectorului unde se afla noul sediu. La ... (vezi toată discuția)