avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale registrul unic de control si registrul de evidenta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

registrul unic de control si registrul de evidenta fiscala

buna seara,
registrul unic de control trebuie sa il iau si pentru sediul social desi am declarat k nu desfasor activitati la sediul social sau doar pt punctul de lucru? iar registrul de evidenta fiscala il iau pt sediul social sau pt pc de lucru? sediul social il am in bucuresti iar punctul de lucru in constanta, am luat un registru unic d control de la constanta , trebuie si din bucuresti? registrul de evidenta fiscala d unde il iau si ce acte imi trebuie?
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 21:20, 7 Iulie 2010
Registrul unic de control se cumpara si pentru sediu, puteti fi controlat si la sediu chiar daca este nelucrativ.
Registru de evidenta fiscala - cumparati unul singur de la administratia financiara din raza sediului, costa cam 75 lei, documente necesare achizitionarii: copie dupa CUI si CIF, delegatie, copie dupa cartea de identitate.
activitatea de productie este la sediul social. trebuie doua registre unic de control?. de ce .
NICULIN a scris:

activitatea de productie este la sediul social. trebuie doua registre unic de control?. de ce .


Daca la sediul social se desfasoara activitatea firmei, fara a mai exista puncte de lucru este necesar un singur registru unic de control.
(Initiatorul topicului intreba daca este necesar sa mai cumpere un registru unic de control pentru sediu in cazul in care activitatea se desfasoara cu preponderenta la punctul de lucru. Raspunsul meu a fost afirmativ se cumpara un registru pentru sediu si unul pentru punctul de lucru.)
Nu am fost destul de explicita. in actul constitutiv este specificat -sediul societatii si punctul de lucru,in acelas imobil.
Cand a fost in " vizita " garda nu au cerul doua registre unice. acum inteleg ca au in obiectiv a verifica daca sunt doua registre. se poate elibera doua registre pe aceeasi adresa? multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - registre obligatorii aci82 aci82 Buna ziua, acum depun actele pentru infiintarea unei I.I.,precizez ca sediul social este intr-un judet, iar punctul de lucru in alt judet. As vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Punct lucru ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, as vrea sa stiu daca imi modific punctul de lucru dintr-un sediu in altul mai trebuie sa schimb si registrul unic de control, cu registrul de ... (vezi toată discuția)
in ce situatie se depune declaratia 010 ? slk268 slk268 In situatia in case o societate comerciala isi deschide un punct de lucru , in aceeiasi localitate cu sediul , fara angajati , si cu un domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)