avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general In ce situatie se depune Declaratia 010 ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

In ce situatie se depune Declaratia 010 ?

In situatia in case o societate comerciala isi deschide un punct de lucru , in aceeiasi localitate cu sediul , fara angajati , si cu un domeniu de activitate diferit de cel initial (activitatea se desfasoara la punctul de lucru , nu la sediu ) , are obligatia sa depuna D 010 , inregistrarile contabile se vor face si pe sediu si pe punctsau e suficienta evidenta contabila a punctului de lucru ?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 11:44, 17 Decembrie 2011
Contabilitatea se tine pe pc. de lucru si se centralizeaza pe sediu ,unde banuiesc ca aveti alte cheltulieli pe care le faceti.
contul in bancaca este deschis pe adresa de pe sediu cred?
pe pc. de lucru trebuie sa aveti registru unic de control,mai ales ca difera OB. de activitate.
decl. 010 doar cind se modifica ceva in vectorul fiscal,(angajati sau TVA)luati legatura cu administratia financiara locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente punct de lucru intrepr.individuala oprea alina oprea alina buna. multumesc tuturor pt. raspunsurile date. am o alta nelamurire. daca o intrep. indiv. are mai multe puncte de lucru, care sunt actele obligatorii cf,legii ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am inregistrat la onrc sediu social cu activitate... la anaf mai trebuie sa inregistrez? respectiv cum se face la punctele de lucru...sau e alta ... (vezi toată discuția)
Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)