avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Punct lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Punct lucru

Buna ziua,
as vrea sa stiu daca imi modific punctul de lucru dintr-un sediu in altul mai trebuie sa schimb si registrul unic de control, cu registrul de evidenta fiscala?
Cel mai recent răspuns: ContSters166822 , utilizator 08:17, 1 Noiembrie 2010
mai corect : ar trebui sa le schimb pe amandoua?
mariuta.a a scris:

Buna ziua,
as vrea sa stiu daca imi modific punctul de lucru dintr-un sediu in altul mai trebuie sa schimb si registrul unic de control, cu registrul de evidenta fiscala?


daca va mutati (asta inteleg prin "modific") dintr-un loc in altul nu aveti ce sa schimbati.
in general, va este necesar un registru unic de control pentru sediul social al societatii comerciale si (daca este cazul) cate unul pentru fiecare sediu secundar/punct de lucru.
registrul de evidenta fiscala este unul singur, la sediu.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic de control si registrul de evidenta fiscala iclaudia19 iclaudia19 buna seara, registrul unic de control trebuie sa il iau si pentru sediul social desi am declarat k nu desfasor activitati la sediul social sau doar pt punctul ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control vs. schimbarea sediului social leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Ma poate lamuri cine daca sunt nevoita sa achizitionez un nou Registru Unic de Control in situatia in care imi schimb sediul social? Am mutat ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control monacostache monacostache Buna ziua, Daca o societate isi muta sediul social in alt sector este obligata sa achizitioneze un alt registru unic de control si un alte registru de ... (vezi toată discuția)