avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor pentru incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor pentru incalzire

Buna ziua,

Ma aflu in concediu de crestere copil si sunt divortata. Am un singur copil care pe 1 decembrie va implini 2 ani, deci aceasta va fi ultima luna in care voi primi indemnizatia (in cunatum de 1150 lei lunar). Desi am carte de munca la o firma (cu un salariu minim pe economie pentru cei cu studii superioare- nu stiu exact cat este suma), dupa terminarea concediului nu o sa ma intorc la aceasta firma si o sa imi depun actele de somaj. Precizez ca de la fostul sot nu primesc pensie alimentara, ci am convenit sa contribuim in comun la cresterea copilului.
De asemenea, locuiesc cu chirie.
Intrebarea mea este, in aceste conditii, pot primi ajutorul pentru incalzire? Ce acte trebuie sa depun si ce venituri se iau in calcul?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cuantum pensie de intretinere Se poate cere instantei ca pensia alimentara pentru minor sa fie stabilita nu ca o valoare fixa in lei ci ca o proportie de 1/4 din venitul lunar, avand in ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara carmenstruna carmenstruna buna seara sunt divortata de cativa ani buni, am un baiat si primesc o pensie alimentara in valoare de 220ron, sunt bugetara si in ultimul timp salariile ... (vezi toată discuția)
Concediu medical de maternitate in somaj betty_dumy betty_dumy buna ziua, sunt o somera din ianuarie 2009 care ar trebui sa nasca la sfarsitul lunii noiembrie inceputul lunii decembrie. cei de la somaj m-au pus sa imi iau ... (vezi toată discuția)