avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere PFI
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere PFI

BUna ziua,

As dori sa ma ajutati in ceea ce priveste procedura de inchidere definitiva a unui PFI:
in momentul de fata sunt PFI - farmacist inregistrat la adm financiara in sistem real neplatitor de TVA.

Ce declaratii trebuie depuse pt inchidere, plati , taxe, impozit care tb achitate si pe unde tb sa fac drumurile astea,si cum pot verifica ulterior acestor proceduri ca este totul in regula si ca nu mai am nici o treaba cu adm financiara si toate declaratiile si registrele...

este posibil ca firma la care lucrez acum sa nu vrea ca eu sa inchid acest PFI pentru a trece inapoi pe contract individual de munca?

Va multumesc anticipat!
o zi buna!

Alte discuții în legătură

Pfi - farmacist echinococuta echinococuta Buna ziua, As avea cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri. Sunt PFI activitati independente profesie libera in sistem real neplatitor ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu fiscal echinococuta echinococuta buna ziua sunt persoana fizica autorizata, farmacist, neplatitoare de TVA, in sistem real si am deschis pfa-ul pe adresa farmaciei unde lucrez in sectorul 6, ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 392b sonia1978 sonia1978 PFA traducator, neplatitor de tva, inregistrat in sistem real. La pct. V din declaratia 392B - Achizitii de la: Persoane neinregistrate in scopuri de tva - ... (vezi toată discuția)