avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fals in acte pentru pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fals in acte pentru pensie alimentara

De 1 an si 3 luni, fostul sot a trimis doar 4 mandate postale cu pensia alimentara. In urma plangerii penale pe care i am intocmit o la politie, el a adus acte cu stampila postei prin care a dorit sa dovedeasca ca el mi a trimis pensia alimentara si defapt mai are o diferenta mica de bani pe care nu a dat o. Am facut cerere catre dirigentele postei sa elucideze misterul. Dupa mai multe verificari s a constatat ca fostul sot a folosit acte false, serii care apartineau altor mandate postale ale altor persoane, stampila falsa. Vreau sa se faca dreptate. Cat de departe poate sa mearga un parinte....care numai tata nu se poate numi. Ce pot face? Vreau sa raspunda penal si daca pot sa il decad si din drepturile parintesti. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:58, 31 Octombrie 2013
Pai probele ce le aveti le depuneti la dosarul de abandon si eventual ii mai faceti o plangere pt fals in inscrisuri si uz de fals.
In ce priveste decaderea din drepturi vb cu cei de la serviciul de protectie al copilului, lor le revine atributia de a cere instantei decaderea din drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara meryliv meryliv Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o situatie legata de pensia alimentara. Fostul meu sot , care are plangere penala de abandon din octombrie 2010 , a ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi parintesti si pensia alimentara Dana1908 Dana1908 Buna seara.. am si eu o mica mare problema... concubinul meu mai are o fetita din casatorie legala ... in 2012 el a primit divortul si la momentul ala el ... (vezi toată discuția)
Doresc un avocat bun pentru un proces cu fostul sot pe baza nerespectarii programului de vizita al copilului si neplata pensiei alimentare Dragan georgiana Dragan georgiana Buna ziua As dori un avocat bun din buzau pentru a ma ajuta in legatura cu problema pe care o am. Vreau sa l dau in judecata pe fostul sot care ma ameninta ... (vezi toată discuția)