avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Doresc un avocat bun pentru un proces cu fostul sot pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Doresc un avocat bun pentru un proces cu fostul sot pe baza nerespectarii programului de vizita al copilului si neplata pensiei alimentare

Buna ziua
As dori un avocat bun din buzau pentru a ma ajuta in legatura cu problema pe care o am.
Vreau sa l dau in judecata pe fostul sot care ma ameninta fregvent ca nu si a respectat programul de vizica timp de 1 an jumatate si pt neplata pensiei alimentare ...si doresc decaderea lui din drepturi ca parinte deoarece bea a facut puscarie pentru alcool si pentru evaziune firma cu daune mari
Multumesc
Dragan georgiana
Pensia o cereti la executor, de decazut nu-l decade ca nu a respectat programul de relatii personale...
Dacă aveți deja o hotărâre prin care s-a dispus ca fostul soț să plătească pensie alimentară, mergeți la un executor.
Totodată, puteți formula plângere penală pt abandon de familie.
Regulamentul forumului nu permite reclama
Puteti accesa catalogul consultantilor de pe forum si eventual dialoga prin mesagerie privatta sau puteti adresa solicitare oficiala baroului local de avocati
Infractiunile savarsite nu sunt de natura sa duca la , decaderea din drepturile parintesti"".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara barbie_86 barbie_86 In urma cu ceva timp am divortat,am primit comunicarea in care este specificata suma de plata aferenta pensiei slimentare si cheltuielilor de judecata,dar nu ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parintesti alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua! mai intai asi dori sa multumesc tuturor utilizatorilor,consultantilor juridici si avocatilor de pe acest forum deoarece cu ajutorul sfaturilor lor ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil tamada tamada din prima casatorie am un copil pe care actualul meu sot doreste sa il adopte, problema este ca fostul sot nu doreste acest lucru desi nu stie nimic de copil, ... (vezi toată discuția)