avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concluzii scrise
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concluzii scrise

Buna ziua,

Instanta a dispus urmatoarele: Amână pronunţarea la data de ...., pentru a se depune concluzii scrise pe excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei X şi declinarea competenţei de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Y.

Nu stiu exact ce ar trebui sa scriu si cum trebuie sa procedez. (e prima oara cand ma confrunt cu o astfel de situatie)

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andr33agav , utilizator 14:33, 30 Octombrie 2013
Consultati un avocat care dupa studierea dosarului (altfel este exclus sa va indrume cineva) va stii ce sa scrie in concluziile scrise pe necompetenta in functie de pozitia dvs. procesuala, obiectul cererii de chemare in judecata si textele de lege incidente.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
Madalina Pascu, Avocat
Neavand datele spetei in concret, ma rezum a va spune ca acestea trebuie sa cuprinda argumentele dvs. intemeiate pe dispozitiile legale cu privire competenta Judecatoriei X si nu a Judecatoriei Y in a solutiona cauza respectiva.
Din neatentie a fost introdusa cererea privind ordonanta de plata, la o Judecatorie care nu este competenta teritorial. Ulterior s-a depus cererea de admitere a exceptiei de necompetenta teritoriala si declinarea competentei de solutionare catre Judecatoria Y. Acum instanta solicita ce am scris initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte pt admitere barou - nelamurire florentza florentza Buna ziua! As vrea sa-i intreb pe cei care s-au pregatit pentru admiterea in barou (si nu numai) cate ceva despre materia studiata. Nu am pentru acum decat o ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala laur2013 laur2013 ce reprezinta? Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sl. Declină cererea având ca obiect „ordonanţă ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei teritoriale - cum se procedeaza? ganirolf ganirolf Buna ziua, In urma unui proces pe site-ul judecatoriei am regasit solutionarea dupa cum urmeaza: \" Admite excepţia necompetenţei teritoriale a ... (vezi toată discuția)