avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Montare camere interior supraveghere in institutie de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Montare camere interior supraveghere in institutie de invatamant

Buna ziua.Intr-o institutie de invatamant se pot monta camere de supraveghere( holuri, clase, cancelarie) cu personalul unitatii?Acestea trebuiesc montate de catre o persoana sau firma autorizata?In ce conditii se pot monta cu personalul unitatii,care este baza legala?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:22, 5 Noiembrie 2013
Este institutie de invatamant privata sau de stat?
institutie invatamant de stat.
Pentru a primi garantie de functionare minim 2 ani, montajul camerelor de supraveghere este cuprins in contractul de achizitie, montaj, intretinere/ service, etc. incheiat intre firma care ofera produsul si beneficiar.
Din cate stiam eu, garantie ai 2 ani, chiar daca nu este facut de firma montajul!
Cititi contractul incheiat intre scoala si firma furnizoare, precum si certificatul de calitate al echipamentului livrat/ montat.

Alte discuții în legătură

Instalarea microfoane in spatii publice sau private alexandru_flip alexandru_flip Buna ziua, As dori sa stiu mai multe despre legalitatea instalarii unor camere video cu microfon intr-un spatiu public sau privat (magazine, unitati de ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere în sãlile de clasã? nadia20107 nadia20107 Este legală instalarea camerelor de supraveghere în interiorul sălilor de clasă fără acordul fiecărui cadru didactic? Conducerea școlii motivează ... (vezi toată discuția)