avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Verificarea periodica din 2 in 2 ani a instalatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Verificarea periodica din 2 in 2 ani a instalatie de gaz din interiorul apartamentului

Din cate am citit eu pe foaia Galbena care am primit-o de la firma care mi-a facut lucrarea de gaze si contorizarea de rigoare, la punerea in functie a instalatiei respective sa facut un fel de predare primire a lucrari catre furnizorul de gaz, si eu am INTELES ca astfel Teava de Gaz care eu o am in apartament e in proprietatea furnizorului de Gaze asadar el trebuie sa o verifice GRATUIT fiind a lui. As dori daca se poate sa ma lamuriti, nu de alta dar la 80lei de apartament se aduna cateva MILIOANE DE EURO abuziv dupa pararea mea.Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:24, 12 Martie 2017
Poate sa ma lamureasca cineva daca exista o lege prin care sa fiu fortat/obligat sa fac verificarea periodica a instalatiei de utilizare a gazelor cat si a centralei termice de apartament? Multumesc anticipat pt. raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 12 Martie 2017
arakys, utilizator
Asta am primit noi scris in factura. Probabil si dv. primiti ceva asemanator:
Vă informăm că în conformitate cu prevederile legale*, verificarea/revizia tehnică periodică a instalației de utilizare a
gazelor naturale, se face în baza contractului de prestări servicii, a notificării și a documentației tehnice de executare a
instalației de utilizare de gaze naturale (proiectul tehnic).
....................
* Ordinul 179/2015 pentru aprobarea Procedurii privind verificările și reviziile tehnice ale instalațiilor de utilizare a gazelor naturale, publicat în Monitorul Oficial al
României, Partea I, nr. 969/28.12.2015, intrat în vigoare la data de 01.01.2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala apartament alina_25 alina_25 Cat costa montarea unei centrale de apartament sa zicem pentru un apartament cu 2 camere cam cat costa toata operatia adica debransare cost centrala cost ... (vezi toată discuția)
Verificare instalatie de gaze la un bloc giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! In luna martie in blocul in care locuiesc, a avut loc o scurgere de gaze de la conducta principala de alimentare a blocului. Vecinii au anuntat ... (vezi toată discuția)
Recuperare acte de la fostul proprietar psimona22 psimona22 Buna seara , Sora mea a cumparat un apartament care are centrala termica. A fost sa schimbe titularul la gaze si a aflat ca s-a schimbat legea de curand si ... (vezi toată discuția)