avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare produse China
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare produse China

Buna ziua, doresc sa stiu daca pot comercializa produse aduse din china, cumparate de pe site-uri gen: alibaba.com ?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:07, 30 Octombrie 2013
Da, respectand cadrul legal existent (forma de organizare, fiscalitate, obligatii fata de mediu etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dropshipping comert international stefantzb stefantzb Buna seara! In pimul rand sper ca a postat unde trebuie. Referitor la subiectul pentru care solicit ajutorul, mentionez ca am rasfoit intreg internetul ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu ceai manusa manusa Buna ziua, doresc sa-mi deschid un magazin online cu ceai adus din china(o sa fie reprezentanta unui brand din USA) si as vrea sa stiu daca trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii international cristian1524 cristian1524 Buna ziua, Numele meu este Glont Cristian si sunt administratorul unei firme care are ca domeniu de activitate principal publicitate.Detin deasemenea si un ... (vezi toată discuția)