avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare destinatie cladire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare destinatie cladire

Am construit in 2003 o hala din pereti metalici si am vrut sa facem un depozit de materiale de constructii,am terminat constructia am achitat tot ce era de achitat dar cind so luam in propietate nu au aprobat ca nu avem parcari amenajate ,dupa atiția ani am vrea sa schimbăm destinația si să locuim acolo,vă rog să mă ajutați cu un sfat cum trebuie să procedăm.

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil Lavinia Posedaru Lavinia Posedaru Am depus o documentatie la Primarie , prin care am solicitat obtinerea Certificatului de Urbanism necesar avizelor pentru amenajarea unui spatiu comercial, ... (vezi toată discuția)
Documentatie pentru paza contra incendiilor mikifulgutz mikifulgutz Dragii mei sfatuitori, va rog mult spuneti-mi, la asociatiile de proprietari vin in control pentru respectarea normelor de paza si protectie impotriva ... (vezi toată discuția)
Sopron versus hala cecec cecec Cum pot sa fac dovada faptului ca la adresa vecinilor mei este construita o hala de 600 mp si nu un sopron asa cum scrie in autorizatia eliberata de primarie. ... (vezi toată discuția)