Am depus o documentatie la Primarie , prin care am solicitat obtinerea Certificatului de Urbanism necesar avizelor pentru amenajarea unui spatiu comercial, schimbare destinatie din constructie industriala in spatiu comercial.. Raspunsul de la Primarie a fost negativ, spunand ca solicitarea este incompatibila cu reglementarile prevazute in P.U.G. Eu nu schimb nimic din constructie, cu exceptia unei usi ce va aparea in plus pe un lateral al constructiei, usa inglobata in zidul respectiv. Ce pot face sa obtin Certificatul respectiv ? Hala industriala este inconjurata pe doua laturi de blocuri. Practic , destinatia ei actuala este improprie, dar asa a ramas de cand lumea.
Ei spun ca solicitarea este incompatibila cu reglementarile prevazute in P.U.G. aprobat prin HCL 235/2009. Destinatia actuala a terenului este zona unitati industriale si depozite.
Spatiu comercial
Darie1
Buna seara!
Detin un spatiu proprietate privata,care in acte este trecut, garaj+ depozit.
Ce acte ar trebui sa-l schimb spatiu comercial si care ar fi ... (vezi toată discuția)
Extindere puz
atgeneral
Buna seara,
am cumparat o parcela de teren (1600mp) care conform PUG este intravilan curs constructii destinatie servicii,productie,depozitare.Tinand cont ca ... (vezi toată discuția)