avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Spatiu comercial
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Spatiu comercial

Buna seara!
Detin un spatiu proprietate privata,care in acte este trecut, garaj+ depozit.
Ce acte ar trebui sa-l schimb spatiu comercial si care ar fi costurile estimate ?
De mentinut ca spatiul prezinta utilitati si este separat in curtea proprie de casa in care locuiesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 09:22, 6 Iulie 2014
SCHIMBAREA DESTINATIEI unui spatiu de locuit in spatiu cu alta destinatie economica:

In principiu:
La Primaria competenta:
Se prezinta urmatoarele documente in copie xerox:
1.Cerere tip - completata de proprietarul spatiului - cu datele de identificare a solicitantului si a imobilului
2. Document care atesta detinerea in legalitate a spatiului (Act de proprietate spatiu si extras CF actualizat);
3. Schiţă cu amplasarea în zonă
4. Acordul vecinilor pentru schimbarea destinatiei imobilului (pentru spatiile de la parterul blocurilor vizat de Asociatia de proprietari).
Pentru spatiile de la parterul blocurilor care din constructie au avut aceasta destinatie nu se va solicita acordul vecinilor, indiferent de profilul activitatii.

Solicitati informatii la Primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie garaj in spatiu de locuit TZec TZec Buna Ziua! Am si eu un garaj de 35 mp la subsolul unui bloc si vreau sa ii modific destinatia. Vreau sa il modific in un apartament sau Garsoniera am ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil vitaminica vitaminica Buna ziua Detin un apartament la parter de bloc si l-am transformat in acte in spatiu comercial (mai exact in cartea funciara ... acolo unde inainte figura ... (vezi toată discuția)
Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)