avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura emisa din Elvetia pentru Romania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura emisa din Elvetia pentru Romania

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat, daca se poate: O firma din Romania platitoare de tva si de impozit pe profit, care se ocupa cu vanzarea de articole de recreatie, incheie un contract de prestari servicii cu o societate din Elvetia ca aceasta sa ii gaseasca clienti in Austria, Germania si Elvetia. Conform contractului, firma din Elvetia emite pt firma din Romania o factura de prestari servicii (nu comision din vanzari) in valoare de 11000 eur.Intrebarea mea este cum trebuie tratata factura din punctul de vedere al tva-ului si al impozitului pe profit.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Intermediere comert cu ridicata mobila roxanag roxanag Firma din Romania intermediaza comert cu ridicata mobilier profesional ,pentru o firma din Germania. Mai exact clientii din Romania acceseaza un site ,comanda ... (vezi toată discuția)
Export in comision mandrut mandrut Apelez la ajutorul dvs. Doresc sa inchei cu o firma din Romania un contract de vanzare-cumparare pentru anumite produse ce urmeaza a fi exportate de catre ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl consultanta auto rares.radu rares.radu Buna ziua. Numele meu este Rares. Lucrez de 7 ani in domeniul auto ca si consultant vanzari auto la o reprezentanta premium din Constanta. De luna viitoare voi ... (vezi toată discuția)