avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita la 3 ani si jumatate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita la 3 ani si jumatate

Cum pot verifica data la care o banca a depus cererea pentru obtinerea executarii silite pentru un credit de nevoi personale restant, deoarece cred ca tarie ca legea care stipuleaza intervalul maxim de trei ani intre prima rata restanta si data la care banca avea dreptul sa depuna cererea a fost incalcat; dupa socoteala mea acest interval a fost de 3 ani si jumatate si totusi cererea a fost acceptata si dreptul de executare silita obtinut. Daca am dovada ca este asa, ce cai de atac am?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
Razvan863, utilizator
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 21:33, 30 Octombrie 2013
Aveti dreptul sa verificati dosarul de executare silita
Puteti afla de la dosarul de executare data introducerii cererii. Puteti invoca prescriptia pe calea contestatiei. Totusi...executarea silita a fost incuviintata (banuiesc!).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen si conditii prescriptie datorie Gabriela83 Gabriela83 Buna ziua, in ce conditii si in ce perioada de timp se prescrie o datorie? In anul 2006 am luat un credit de nevoi personale de la......., am platit ratele la ... (vezi toată discuția)
Prescriptie incuviintare executare silita corinasevastru corinasevastru Buna seara, Am o nelamurire, am un contract de credit de nevoi personale si din 2008 nu am mai platit ratele iar de curand am gasit pe site-ul ministerului ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita savysb savysb Buna ziua, Am primit o somatie de incuviintare a unei executari silite pentru un credit declarat scadent in 2008 (peste 6 ani de atunci), din partea unui ... (vezi toată discuția)