avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Beneficii cont online cnpp.ro - Info util.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Beneficii cont online cnpp.ro - Info util.

De ce să îmi fac cont?
Contul cnpp.ro este foarte important în relaţia electronică dintre utilizator şi sistemul informatic.
De ce să îmi fac cont?
Contul cnpp.ro este foarte important în relaţia electronică dintre utilizator şi sistemul informatic.

Printre beneficiile unui cont enumerăm:

acces complet la serviciile electronice oferite de Casa Naţională de Pensii Publice
notificare online cu privire la evenimentele referitoare la propria persoană
acces gratuit la informaţii dedicate ţie

Informatii din carnetul de munca
Invitatie Accidente de munca si boli profesionale
Fisa participant fond pensii PILON II
Debite executare silita
Stagii anuale dupa 04.2001
Fisa financiara
Stagii lunare dupa 04.2001
Declaratii nominale depuse de angajatorii dvs
Informatii pensie comunitara
Depunere solicitari online.

Procedura de obținere a unui cont online

1. Se completează formularul în care vor fi înscrise informaţiile de identificare a utilizatorului şi date despre alte persoane fizice sau juridice pe care posesorul contului le va putea administra. Adresa de email furnizată de cetăţean în cadrul formularului va reprezenta utilizatorul de conectare la serviciile electronice gratuite www.cnpp.ro. Informații detaliate pentru completarea fiecărui câmp al formularului se obțin prin apăsarea butonului: Ajutor.

2. După completarea cererii, aceasta trebuie tipărită (se apasă butonul Tipărire formular acces on-line). La tipărire se va deschide o fereastră nouă în care se poate vedea conținutul documentului în format PDF și se poate tipări pe imprimantă.

3. Se semnează cererea tipărită.

4. Solicitantul se va prezenta personal cu cererea semnată la orice ghișeu al Caselor Teritoriale de Pensii, împreună cu actul de identitate personal și documentele justificative pentru fiecare persoană terţă căreia îi va administra documentele.

5. Un reprezentant al Casei Teritoriale de Pensii va procesa cererea. La activarea contului persoana va primi o informare pe adresa de email furnizată la completarea formularului cu parola. Acestea vor fi comunicate utilizatorului fie direct, fie prin trimiterea pe adresa specificată de acesta (adresa de corespondenţă) a unui document de înştiinţare. De asemenea, utilizatorului i se va permite - în baza procurii/împuternicirii prezentate - să administreze şi datele/documentele altei persoane din cadrul sistemului.
Cel mai recent răspuns: Costel Adamache , utilizator 13:47, 14 Februarie 2023
Multumesc pentru aceasta informatie foarte utila! Recunosc ca nu stiam de ea. Am intrat pe site-ul CNPP si m-am lamurit de procedura. In saptamana viitoare, am sa-mi creez un cont. Mi se pare foarte util, pentru pensionarii existenti, dar, mai ales, pentru cei ce vor urma. Era cazul ca si CNPP sa faca un salt calitativ informativ. Mult succes!
Am citit regulamentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate MariaDr MariaDr Ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate a fost cu cativa ani in urma( asigurat nu in baza unui contract de munca, ... (vezi toată discuția)
Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)