avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cumparare garsoniera de la Primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cumparare garsoniera de la Primarie

Buna ziua,
Locuiesc intr-o garsoniera de 31mp cu tot cu balcon ( conf.I )dinainte 1989. Am facut cerere la Primarie pt a o cumpara. Cum se calculeaza pretul, sau cam cat ar costa o astfel de garsoniera , conform cu noile reglementari. Garsoniera este situata langa Expotransilvania ( cam la periferie) in Cluj Napoca.
Multumesc foarte mult. O zi buna ! Ondina

Alte discuții în legătură

Sunt chirias la stat de 40 de ani si doresc sa-mi cumpar locuinta, cum se stabileste pretul? ondina_onutz ondina_onutz Buna seara! Nu mi-am cumparat garsoniera in care locuiesc de 40 de ani, in Cluj Napoca. Dupa 1990 chiriasii la stat in blocurile construite de Ceausescu au ... (vezi toată discuția)
Succesiune pe bunuri rămase şi donație MariusIosifTodea MariusIosifTodea Am o problemă legată de moştenirea rămasă în urma decesului mamei. Suntem 2, frate şi soră,şi acum un an şi o lună a decedat mama,lăsând în urmă ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren,casa demolata ili47 ili47 A fost demolata casa inainte de 1989,nu s-a mai realizat obiectivul pentru care m-i s-a luat casa si terenul. In 2001 am depus cerere pentru despagubire ... (vezi toată discuția)