avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt chirias la stat de 40 de ani si doresc sa-mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt chirias la stat de 40 de ani si doresc sa-mi cumpar locuinta, cum se stabileste pretul?

Buna seara!
Nu mi-am cumparat garsoniera in care locuiesc de 40 de ani, in Cluj Napoca. Dupa 1990 chiriasii la stat in blocurile construite de Ceausescu au putut cumpara locuinta la un pret special. Acum doresc sa-mi cumpar locuinta, cum se stabileste pretul? Cam care ar fi pretul pt o garsoniera confort I ?. Se poate plati si cu un avans si restul in rate ?
Multumesc pt ajutor

Alte discuții în legătură

Legea 112 din 1995 rahovei rahovei buna ziua.locuiesc de 6 ani intr-o locuinta nationalizata si doresc sa o cumpar dar cei de la primarie mi-au spus ca nu am dreptul sa cumpar locuinta deoarece ... (vezi toată discuția)
Cumparare garsoniera de la primarie ondina_onutz ondina_onutz Buna ziua, Locuiesc intr-o garsoniera de 31mp cu tot cu balcon ( conf.I )dinainte 1989. Am facut cerere la Primarie pt a o cumpara. Cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Succesiune pe bunuri rămase şi donație MariusIosifTodea MariusIosifTodea Am o problemă legată de moştenirea rămasă în urma decesului mamei. Suntem 2, frate şi soră,şi acum un an şi o lună a decedat mama,lăsând în urmă ... (vezi toată discuția)