avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Recunoastere vechime
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Recunoastere vechime

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un punct de vedere in urmatoarea speta.
Am lucrat intr-o intitutie bancara din anul 1993-23 aug 2013 pe functia de consilier.In 2008 an terminat facultatea cu specializarea finante -banci economist licentiat .Mentionez ca in banca nici incadrarea in functia de consilier si nici salarizarea nu se face in functie de studii iar absolvirea facultatii nu a fost o conditie impusa de banca.In prezent sunt in somaj si vreau sa ma inscriu la un concurs la primarie pentru un post de consilier clasa 1 principal pentru care se solicita vechime in specialitatea studiilor de 5 ani.Se mai solicita completarea unei adeverinte de catre angajator care sa certifice vechime de 5 ani in specialitatea studiilor si vechimea in munca.In conditiile in care eu sunt in somaj si nu pot prezenta aceasta adeverinta ma pot inscrie la concurs?Este recunoscuta vechimea in specialitatea studiilor intr-o instiutie publica?Exista posibilitatea de a ma inscrie la acest concurs?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Vechimea in specialitatea studiilor sandel-dorin sandel-dorin Buna seara!Am lucrat multi ani intr-o firma ca gestioanar,dar in ultimii 3 ani am trecut pe partea de contabilitate ,fara a mi se face modificarea in ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate ypc ypc Vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post de economist la o institutie publica in care conditia este de vechime in specialitatea studiilor de 6 ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta vechime in specialitatea studiilor (am fost incadrata economist dar am licenta in stiinte administrative) MhMEla MhMEla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ... Am finalizat studii superioare ASE si sunt licentiata in stiinte administrative. Am ocupat o functie de economist la o ... (vezi toată discuția)