avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Notificare fisc varsaminte persoane handicap
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Notificare fisc varsaminte persoane handicap

Buna ziua!
Nu am stabilit si declarat in D100 taxa pt persoanele cu handicap(am peste 50 salariati).Am primit de la fisc o notificare;trebuie sa declar si sa platesc aceasta taxa afernta anului 2012.
Exista posibilitatea achizitionarii ,in contul aceste datorii din 2012,de la unitati specializate,acum in 2013?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale - varsaminte la persoane cu handicap assy64 assy64 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca nu am constituit si virat varsamantul la persoane cu handicap cum se calculeaza penalitatile? Pana in anul 2011 am avut ... (vezi toată discuția)
Taxa handicapati ami_ru ami_ru Buna ziua Firma are 67 angajati si platim taxa pt persoanele cu handicap. Una din salariate are decizie medicala pt invaliditate gr.3 din ... (vezi toată discuția)
Incadrare persoane cu handicap pitirut pitirut Buna ziua.Rog respectuos pe cineva sa ma lamureasca cu privire la incadrarea persoanelor cu handicap.Recent am preluat o firma cu 85 de salariati si am auzit ... (vezi toată discuția)