avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Titlu executoriu pentru CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Titlu executoriu pentru CASS

Buna.Am primit o somatie cu un titlu executoriu de la ANAF pentru o suma de bani datorie catre casa de sanatate pentru anii 2008-2012.Am avut un AF pentru care am declaratiile de venit din 2008 pana acum si care sunt 0,in plus AF-ul este radiat din anul 2010 .Mentionez ca am dus la Casa de sanatate adeverinta de venit pe aceasta perioada[care este 0] si copie dupa actul de radirere.Acum eu inteleg ca institutia in cauza nu a operat aceste date in baza lor de date pentru ca cei de la ANAF nu stiu sa-mi dea nici o lamurire.Acum eu nu mai stiu unde sa pot clarifica situatia la ANAF sau la Casa de sanatate?Nu a preluat ANAF-ul atributiile Casei?Cu cine pot vorbi despre acest dosar si care ar fi urmatorul pas?

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu anaf cmnop cmnop Am primit somatie cu titlu executoriu de la ANAF cu datorii catre casa de sanatate.Cine ma poate informa despre dosarul executional pentru ca ma paseaza de la ... (vezi toată discuția)
Asigurari socialede sanatate agudaru_radu agudaru_radu Buna ziua, am avut un af care l-am inchis in 2010 si zilele astea mi-a venit o somatie ca trebuie sa platesc contrib. sociale la asigurarile sociale de ... (vezi toată discuția)
Contestatie plata cass florentin1977 florentin1977 acum citeva zile am primit telefon de la banca ca am contul blocat pentru neplata la anaf.Am mers la anaf si mi sa spus ca am o datorie la cass pentru ani ... (vezi toată discuția)