avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu ANAF

Am primit somatie cu titlu executoriu de la ANAF cu datorii catre casa de sanatate.Cine ma poate informa despre dosarul executional pentru ca ma paseaza de la unul la altul.Daca fac contestatie impotriva carei institutii o fac?Ma intereseaza foarte mult dosarul executional deoarece am mari dubii in privinta fixarii sumei datorate.Datoria ar fi pentru un AF pentru care din 2008 in declaratia de la fisc venitul este 0, in plus AF-ul e radiat din 2010.La casa de sanatate mi-au zis ca platesc contributie chiar daca nu am venit.Cum asta daca eu nu am incheiat niciodata contract cu ei plus ca in aceasta perioada 2009-2011 am platit contributia ca salariat iar in 2011-2012 am fost in somaj.Ce sa fac?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:01, 1 Noiembrie 2013
Contestatia o formulati impotriva emitentului somatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu pentru cass cmnop cmnop Buna.Am primit o somatie cu un titlu executoriu de la ANAF pentru o suma de bani datorie catre casa de sanatate pentru anii 2008-2012.Am avut un AF pentru care ... (vezi toată discuția)
Somatie si executare silita pentru neplata contributiilor sociale marty82 marty82 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am un PFA din Septembrie 2009 pentru care am platit la zi contributiile sociale la Casa de Pensii pana in Decembrie ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu emis desi nu am nici o restanta vcodrea vcodrea Buna ziua , Zilele trecute am primit de la Administratia financiara Cluj o somatie insotita de titlu executoriu pentru o presupusa restanta la plata ... (vezi toată discuția)