avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere dupa concediu crestere copil pana la 1 an
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere dupa concediu crestere copil pana la 1 an

buna ziua,
sunt in concediu crestere copil pana la 1 an, pe 21 noiembrie 2013 copilul implineste 1 an si m au anuntat de la serviciu ca se desfiinteaza punctul de lucru unde imi desfasuram eu activitatea, prin urmare vor sa ma bage in somaj. mi am facut dosarul pentru reinceperea activitatii pe 22 octombrie si ieri mi am depus actele pentru stimulentul de insertie. Astazi m au chemat intr un punct de lucru sa semnez decizia de concediere si de preaviz de 20 de zile. Eu am niste probleme de sanatate cu care am ramas dupa nastere si vreau sa va intreb daca o sa fiu nevoita sa intru in concediu medical o sa mi l plateasca daca sunt in preaviz? dar stimulentul de insertie de 500 ron il mai iau in perioada cat sunt in concediu medical? multumesc! astept raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:18, 31 Octombrie 2013
Pe perioada de preaviz aveti toate drepturile si obligatile asumate prin c.i.m. sau cele prevadute in lege.

Asadar, concediul medical pe perioada de preaviz va va fi platit , De asemenea, in acest caz, concediul medical suspenda perioada de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj sau concediu crestere copil danapauss danapauss am o fetita cu handicap grad 1,sunt asistent personal,am nascut in septembrie un baietel si am optat sa raman angajata si sa primesc stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Revenire ccc carmenctin carmenctin Buna ziua, In luna ianuarie 2013 bb implineste un an si tot atunci expira si CCC (am optat pentru un an). Pentru a beneficia de stimulentul de insertie m-am ... (vezi toată discuția)
Posibilitate reintoarcere in cic rarvat rarvat Buna ziua, Sunt in concediu ingrijire copil ce implineste 2 ani in ianuarie 2023. Doresc sa ma intorc mai devreme la birou( in septembrie 2022), dar recent ... (vezi toată discuția)