Buna seara.Am si eu o intrebare.Pana la 1 octombrie am fost angajat cu 8 ore si am primit si bonuri de masa.Dupa 1 octombrie am intrat in pensie de boala gradul III,cotractul de munca s-a modificat la 4 ore dar nu mai primesc bonuri de masa.Intrebarea mea este ca dece nu mai primesc bonuri.Nu ari trebui sa primesc macar dupa doua zile un bon de masa.Colegii mei primesc ,deci nu s-o taiat bonurile.Va multumesc pentru raspunsuri.
Nici un act normativ nu prevede o astfel de interdictie. Ar trebui sa beneficiati incontinuare de aceleasi drepturi. Doar daca o astfel de interdictie nu a fost inclusa de angajator in regulamentul de acordare a tichetelor de masa
Fluturasi salariu
nelush
Va rog sa-mi spuneti daca salariatii sunt indreptatiti sa primeasca la primirea drepturilor salariale, fluturasii de salariu, si care este Legea care ... (vezi toată discuția)
Contract de munca
miki36
Buna ziua, pe data de 26 August m-am angajat la o firma ,la interviu mi s-a spus salariu pe care il voi avea pe luna, plus bonuri de masa.Deoarece firma ... (vezi toată discuția)