avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor pentru caldura pentru tevile care traverseaza ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor pentru caldura pentru tevile care traverseaza apartamentul

eu sunt debransat de la radet si sunt pe incalzire cu centrala cu gaze!totusi iarma platim caldura la radet pentru tevile care trec prin apartament!putem face subventie la caldura pentru acele tevi?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:37, 1 Noiembrie 2013
Nu, pentru ca modalitatea dv. de incalzire este cu gaze.
Dar puteti primi acest ajutor, daca va incadrati in baremurile cerute, pentru incalzirea cu gaze.

Este acelasi formular, numai ca la capitolul 5 treceti la modalitatea de incalzire "gaze", puneti denumirea exacta a distribuitorului si codul dv de client de la acest distribuitor.
De asemenea cereti administratorului si o adeverinta din care sa reiasa cate persoane sunt pe listele de intretinere, numele si CNP-ul acestora, dovada ca formularul este completat in conformitate cu realitatea din listele de intretinere, adica din apartament.
ok!atunci de ce platesc caldura la radet?atat timp cat nu am dreptul sa iau subventie?platesc cam 200 pe luna pentru tevile alea
V-am spus ca aveti dreptul sa luati ajutor pentru gaze. Acesta este sistemul principal cu care va incalziti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)
Plata radet dupa debransare andreibd1 andreibd1 Buna ziua. In urma cu un an m am debransat singur de la radet dupa ce asociatia de proprietari mi a spus ca nu se poate acest lucru si ca ei nu ma ajuta. Pana ... (vezi toată discuția)
Hotarare a asociatiei de proprietari anulata de instanta flrmarcel flrmarcel Din 29 de proprietari s-au debransat de la reteaua de termoficare a RADET-ului 27 de apartamente.Din cauza celor doua apartamente Asociatia nu poate rezilia ... (vezi toată discuția)