avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina mea a fost ridicata de o firma de ridicari
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina mea a fost ridicata de o firma de ridicari

Nu stiu cum sa fac deoarece in locul unde am parcat nu erau indicatoare de atentionare
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:21, 1 Noiembrie 2013
Daca ati parcat regulamentar, formulati plangere contraventionala si vi se vor restitui cheltuielile efectuate cu recuperarea autoturismului.
Atentie,faceti poze de la fata locului unde ati lasat masina parcata,faceti poze sa dovediti ca nu au existat panouri de avertisment.
Spun acest lucru,deoarece am mai intalnit un caz asemanator,in care o cunostiinta de-a mea a parcat regulamentar. Nu exista un panou de avertisment si masina i-a fost ridicata,apoi la cateva zile smecherii care ridica masinile,au pus si acolo un panou de avertisment,insa prea tarziu sa faca contestare,deoarece nu mai putea dovedi ptr ca nu facuse poze ca dovada.

Poate va foloseste aceasta experienta.
Oprirea si stationarea sunt interzise nu numai in locurile in care exista indicatoare rutiere in acest sens. In Codul rutier sunt prevazute si alte restrictii privind oprirea si stationarea. Poate sa va incadrati intr-una din aceste cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru panou publicitar Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, aveti idee daca este nevoie de autorizatie pentru a monta un panou cu mesajul : Parcarea interzisa/ panoul va fi montat pe gardul curtii ... (vezi toată discuția)
Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care nu are ... MariusH1 MariusH1 Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care nu are nici un semn ca ar fi o poarta de acces. Mi-a fost ridicata masina. Pot sa actionez in instanta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)