Datorita unor neintelegeri privind calculul penalitatilor am refuzat plata acestora Exemplu Lista se afiseaza pe 20-25 eu platesc pe 15 luna urmatoare si mi s-a calculat intarzieri la plata 9-15 zile pe motiv ca in statut scrie ca se percep penalitati dupa 10 zile, fapt cu totul neadevarat in statut scrie clar 20 zile de la data afisarii Intrucat am contestat valoarea penalitatilor pe fiecare notificare primita nu am facut plata acestora Acum stiu, contestatia se facea in termen de 5 zile de la afisarea listei in scris Eu am mentionat in scris pe exemplarul asociatiei Mai mult am solicitat in AG actionarea mea in instanta pentru recuperarea datoriei Lucru nementionat in procesul verbal al AG dar pot confirma toti cei prezenti
Acum cer presedintelui copii dupa toate listele de plata (contracost) pentru a-i demonstra ca am dreptate iar el ma refuza cerandu-mi mie copii dupa toate chitantele ce le am
Itrucat tot nu ne intelegem am procedat la plata prin ordin de plata in contul asociatiei cu mentiunea pe ordin de plata Plata cota intretinere curenta pentru luna... iar administratorul in loc sa-mi scada luna mentionata in ordin imi scade din penalitati si ma inregistreaza restant luna pentru care am facut plata
Este legal sa faca asta ?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Nu este corect cum va calculeaza penalizarile, dar la aceasta intrebare v-a raspuns foarte bine @elga50 si nu avea rost sa ma repet, la noi calculam penalizari dupa 60 de zile, iar din suma restanta scadem si fondul de rulment (multi nu il scad) dar aceasta este "bucataria" noastra.
Eu v-am raspuns la modul in care trebuiesc incasate sumele de bani (in ordinea vechimii), iar acest mod este corect cum se procedeaza, nu duneavoastra spuneti ce luna sa incaseze, o incaseaza pe cea mai veche cu penalizarile aferente.
Daca nu sunteti multumit/a de modul de calcul al penalizarilor puteti sa ii dati in judecata!!