avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte casa cu teren in concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte casa cu teren in concesiune

Acum sase luni de zile am cumparat o casa si nici acum nu am terminat cu actele deoarece cand am fost la primarie ultima oara mi s-a spus ca de la cine am cumparat casa trebuie sa dea o declaratie de renuntare de concesiune pe terenul pe care-l am.Acum eu nu stiu daca vanazatorul are act de concesiune sau nu. Incerc sa-l conving sa mergem la notar dar nu vrea. Se poate cumva sa nu aiba acte de concesiune? Atunci cum este posibil sa-mi vanda casa cu teren fara acte. Pot sa-l dau in judecata pentru asta? In cotractul de vanzare-cumprare este trecut si terenul si casa.

Alte discuții în legătură

Donatie deghizata prin act de vanzare cumparare - mostenitori rezervatari mariamihalache mariamihalache La inmormantarea tatalui meu am suportat o parte din cheltuieloile de inmormantare. Am aflat chiar la inmormantare ca tatal meu a vandut tot ce avea casa si ... (vezi toată discuția)
Conditii vanzare imobil concesiune dlgoe00 dlgoe00 Buna ziua! Am o casa construita pe un teren in concesiune pe 49 de ani la noi in oras, pe care nu o mai pot continua sa o finisez, datorita lipsei fondurilor. ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobiliara de la o persoana divortata Focus_mf Focus_mf Buna ziua, Sunt intr-o mare incurcatura si am mare nevoie de ajutor. Am dat un avans consistent pentru cumpararea unei case din chirpic si preluarea ... (vezi toată discuția)