avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Fisa postului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Fisa postului

Buna seara.Un functionar public de executie incadrat pe un anumit post poate sa exercite atributiuni pe un alt post care nu are nimic in comun cu postul pe care este incadrat?(ex:incadrare pe compartiment de comunicare si relatii cu publicul si exercitare atributiuni la compartimentul de registru agricol)?Adica exercita numai activitate de registrul agricol si nimic din celalalt compartiment.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 2 Noiembrie 2013
Numai daca are asa ceva mentionat in fisa postului sau a primit o decizie de delegare de competenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici Maria45 Maria45 va rog sa-mi spuneti si mie ,daca sunt functionar public, referent cu atributiuni de asistenta sociala si am terminat fac. de sja brasov -administratie publica ... (vezi toată discuția)
Mutarea dintr-o functie publica in alta functie publica mcg08 mcg08 in urma reorganizarii structurii in care lucrez, intr-o prima etapa mi s-a comunicat care va fi functia in care urmeaza sa fiu numita- functie pentru care ... (vezi toată discuția)
Organizare internã eduardvl eduardvl Bună ziua, Doresc să pun următoarele întrebări: Într-o instituţie bugetară, autofinanţată, un ªef de Serviciu şi/sau de Birou poate emite ... (vezi toată discuția)