Buna seara! Sunt o mama disperata pentru ca, de curand, am primit o citatie pe numele fiului meu in varsta de 25 de ani, prin care este chemat, ca invinuit, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti, intr-un dosar penal. Problema e ca i s-a intocmit dosar penal. Fiul meu spune ca s-a intamplat ca in primavara lui 2013 sa se afle intr-o masina, la dreapta soferului, ca au fost opriti si ca s-a constatat ca n-aveau centura de siguranta, ca s-ar fi pus oarecum [in gura] cu agentul, incercand sa invoce ca altii care circula tot asa, nu patesc nimic(evident, e inca necopt si nu stie ca nu se agreseaza verbal niciun reprezentant legal fara consecinte, mai ales daca e in exercitiul functiunii).Personal, fiul meu a primit atunci o amenda de 150 lei dar pe care n-a achitat-o nici astazi. E posibil ca pentru o astfel de intarziere sa i se intocmeasca dosar penal sau e posibil sa fie pentru ultraj? Ori sa nu-mi fi zis fiul meu intreaga poveste? Mie mi-e greu sa ajung la Bucuresti ca sa aflu adevarata cauza asa ca va rog sa-mi dati urgent raspuns fiindca pe 06.11.2013 are infatisarea si nu stiu la ce pot sa ma astept. Va multumesc.
L-am tot descusut, va dati seama ca sunt ingrijorata dar el continua sa insiste ca eu imi imaginez alte lucruri si ca de fapt nu s-a intamplat altceva.
Mi-ar placea si mie sa cunosc in ce situatii, pentru ce infractiune se ajunge atat de departe. Va multumesc.