avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit pe salariu administrator bloc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit pe salariu administrator bloc

Buna seara!

Am dori sa aflam ce retineri se fac pentru salariul admnistratorului de bloc si omului de serviciu in afara de impozit.

Multumim!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:33, 1 Noiembrie 2013
Administratorul si femeia de serviciu trebuie angajati cu contract individual de munca. In acest caz, pe langa banii pe care ii incaseaza acestia efectiv (salariul net), impozitul si contributiile pe care le cere statul sunt in jur de peste 70% din acesta.

Luand ca exemplu salariul minim pe economie care acum este 800 lei, salariatul incaseaza efectiv 601 lei iar la stat asociatia trebuie sa plateasca 423 lei (423 : 601 = 0,7038 adica 70,38%).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce taxe și impozite plătește o asociatie de proprietari pentru femeia de serviciu și administrator? petre1981 petre1981 Bună ziua! Pe lista de întreținere apare pe luna februarie la cheltuieli 1925 lei la administrator, are contract 2h/zi și 1780 la femeia de serviciu, are ... (vezi toată discuția)
Control itm asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 #-o Itm-ul s-a pus serios pe controale. Am primit o adresa astazi de la ITM , prin care suntem instiintati ca, asociatia de proprietari trebuie sa se prezinte ... (vezi toată discuția)
Contributii la bugetele de stat pt c.i.m. cu timp partial de lucru prettydaniola prettydaniola Dorim sa angajam femeie de serviciu la bloc, cu norma partiala de lucru 6 ore zilnic 5 zile pe saptamana. Ne-am inteles asupra unui pachet salarial dupa cum ... (vezi toată discuția)