avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie

buna seara
matusa mea a inceput sa construiasca fara autorizatie de constructie si fara proiect o casa pe un teren mostenire de la bunicu meu,tatal ei (tatal meu o decedat),nu exista nici titlu de propietate pe acest teren.
am facu sezizare la primarie,primarul i-a comunicat a semnat ca a luat la cunostinta si ca nu mai trebuie sa construiasca.
matusa construieste in continuare.
cand o amendeaza primarul?
cum se poate opri lucrarile?
ce lege ce articol incalca matusa ?
ce lege ce articol incalca primarul?
cine ma poate ajuta sa rezolv acest abuz
(cred ca matusa a dat ceva primarului)

Alte discuții în legătură

Casa construita fara acte, pe un teren cu mai multi mostenitori aiurelul36 aiurelul36 Dupa decesul tatalui meu am ramas cu cateva terenuri mostenire de la tatal lui(de la bunici). Aceste terenuri trebuie sa le impart cu fratii lui tata. O sora ... (vezi toată discuția)
Detin un imobil ingradit pe un loc public de mai bine de 30 de ani dj_alex dj_alex salutari tuturor in primul rand sa va spun problema pe care o are bunicul meu astazi unu dintre vecini a inceput sa construiasca un gard care era ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie aiurelul36 aiurelul36 Buna Matusa mea a construit o casa fara sa detina autorizatie de constructie, pe un teren mostenit de mine de la tatal meu,dar pentru care nu este nici ... (vezi toată discuția)