avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingerea excepþei de inadmisibilitate invocatã de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingerea excepþei de inadmisibilitate invocatã de pârât înseamnã ºi admiterea cererii de chemare în judecatã?

cu respect va salut
daca instanta a hotarat sa respinga exceptia inadmisibilitatii actiunii,invocata de catre parata prin intampinare ,sa inteleg ca reclamantul a castigat ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:33, 3 Noiembrie 2013
Instanta s-a pronuntat si asupra fondului sau numai asupra exceptiei?
ytalyanu a scris:
...sa inteleg ca reclamantul a castigat ?

Nu neapărat! Instanţa putea să respingă excepţia invocată de către pârât şi, judecând cauza pe fond, să respingă şi cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info proces recuperare taxa auto crysstyle crysstyle Sunt in proces pt recuperarea taxei auto si am primit o citatie sa depun : - copie intampinare si cu mentiunea de a depune raspunsul la cererea adresata ... (vezi toată discuția)
O opinie , va rog - apel incident sau nu? Corina Dina Corina Dina Printr-o hotarare judecatoreasca , instanta a respins cererea de chemare in judecata a reclamantului , eu fiind parat . Desi am invocat exceptia prescriptiei ... (vezi toată discuția)
Exceptia de inadmisibilitate - pana cand poate fi invocata? Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Intrebarea mea este daca in recursul contra unei hotarari ce nu poate fi atacata cu apel, pot invoca exceptia inadmisibilitatii cererii? Mentionez ... (vezi toată discuția)