Am încheiat un contract cu o întreprindere individuala pentru construirea unui balcon la un cabinet de medicina dentara, conform proiectului și autorizației eliberată de primărie. Clauzele contractului constau în construirea balconului în termen de 10 zile și achitarea unei sume de bani în 2 tranșe, un avans achitat la început și cealaltă parte la sfârșitul lucrării. Bineînțeles că lucrarea nu este gata după 2 luni, iar banii aferenți lucrării au fost achitați aproape integral pentru care nu am primit nici o factură sau chitanță și nici garanții pentru materialele folosite(beton, fier, lemn, tablă),deoarece ne-au tot dus cu preșul că nu mai au bani de materiale. În plus am mai achiziționat anumite materiale pentru a nu mi se pune tot felul de materiale de prostă calitate. În autorizația de construire avem stipulate și ceva modificări interioare și recompartimentări pe care nu le voi mai face cu ei, pentru că nu sunt mulțumit nici de calitatea lucrărilor. Vă rog să mă îndrumați către autoritățile competente pentru că doresc să-i reclam, deoarece nu mai suport situația în care mă aflu și prejudiciul pe care mi l-au adus până acum. Precizez ca nu sunt srl.
Mulțumesc frumos.