avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Probleme cu derularea unui contract de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Probleme cu derularea unui contract de construcție a unui balcon la un cabinet de medicina dentara

Am încheiat un contract cu o întreprindere individuala pentru construirea unui balcon la un cabinet de medicina dentara, conform proiectului și autorizației eliberată de primărie. Clauzele contractului constau în construirea balconului în termen de 10 zile și achitarea unei sume de bani în 2 tranșe, un avans achitat la început și cealaltă parte la sfârșitul lucrării. Bineînțeles că lucrarea nu este gata după 2 luni, iar banii aferenți lucrării au fost achitați aproape integral pentru care nu am primit nici o factură sau chitanță și nici garanții pentru materialele folosite(beton, fier, lemn, tablă),deoarece ne-au tot dus cu preșul că nu mai au bani de materiale. În plus am mai achiziționat anumite materiale pentru a nu mi se pune tot felul de materiale de prostă calitate. În autorizația de construire avem stipulate și ceva modificări interioare și recompartimentări pe care nu le voi mai face cu ei, pentru că nu sunt mulțumit nici de calitatea lucrărilor. Vă rog să mă îndrumați către autoritățile competente pentru că doresc să-i reclam, deoarece nu mai suport situația în care mă aflu și prejudiciul pe care mi l-au adus până acum. Precizez ca nu sunt srl.
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:30, 2 Noiembrie 2013
Sesizati situatia cu care va confruntati la comisariatul garzii financiare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesita autorizatie constructie? _Alin_ _Alin_ O casa, cabana de lemn pe piloni necesita autorizatie de constructie? Am discutat cu unii din prietenii mei despre case, proiecte, materiale, s.a.m.d., ... (vezi toată discuția)
Constructorul nu i-si respecta contractul gabinemo gabinemo Buna ziua, Am mari probleme cu constructorul. In anul 2008 am semnat un contract cu o firma pentru construirea unei case. I-am platit costul temeliei ... (vezi toată discuția)
Autorizatie santuri pt. instalatia electrica in apartament? ddaas ddaas Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc din 81 construit din placi prefabricate din beton armat. Acum apartamentul este in renovare ... (vezi toată discuția)