avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca pe perioada determinata.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca pe perioada determinata.

Daca am semnat un contract de munca pe perioada determinata de 6 luni pot pleca in acest interval de 6 luni la alta firma sau trebuie sa stau 6 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:34, 2 Noiembrie 2013
Puteti demisiona oricand. Legea nu distinge intre diferitele categorii de contracte.
Orice tip de contract individual de munca poate inceta in conditiile prevazute de Codul Muncii. Asadar, un c.i.m. incheiat pe durata determinata poate inceta prin demisie.

Atentie insa: incetarea c.i.m. prin demisie nu va da posibilitatea sa beneficiati de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului hydee hydee Buna ziua. Intrebarea mea este daca pot sa -mi demisionezi daca sunt angajata pe perioada determinata? multumesc. (vezi toată discuția)
Intrebare demisie DrThrax2010 DrThrax2010 daca eu am semnat un act aditional de prelungire de 3 luni .. si nu am nici un act la mine .. pot sa plec fara preaviz ?? (vezi toată discuția)
Contract de munca cu durata determinata unait unait Buna ziua, Sunt angajat la o firma in baza unui contract de munca cu perioada determinata ( durata -1 an). Problema este ca : - mi se termina contractul ... (vezi toată discuția)