avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declararea unor venituri din trecut
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declararea unor venituri din trecut

Stie cineva cum se pot declara veniturile (declaratia 201) obtinute in 2011? Asta in cazul in care se mai poate. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2013
Flavius07, utilizator
Cel mai recent răspuns: Flavius07 , utilizator 09:02, 4 Noiembrie 2013
Se poate modifica declaratia 201 ori  de  câte  ori  contribuabilul  constată  erori  în  declarația  depusă  anterior,  prin completarea  unei  declarații rectificative, situație  în  care se  va  înscrie  "X"  în  căsuța special prevăzută în formular în acest scop
emil6702 a scris:

Se poate modifica declaratia 201 ori  de  câte  ori  contribuabilul  constată  erori  în  declarația  depusă  anterior,  prin completarea  unei  declarații rectificative, situație  în  care se  va  înscrie  "X"  în  căsuța special prevăzută în formular în acest scop

Dar in cazul in care nu am depus deloc acea declaratie, se mai poate face ceva?
Nimeni nu stie? ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La un p.f.a. aiurelu36 aiurelu36 Pana la ce data trebuie sa depun formularul 200 la un p.f.a. (vezi toată discuția)
Rectificative confidus confidus Buna ziua! Imi puteti spune va rog, daca exista vreun act legal , care reglementeaza la modul general dreptul de a depune declaratii rectificative sau, ... (vezi toată discuția)
2 contracte drepturi de autor, nedeclarat unul din ele in declaratia 200 Aurora Iacobescu Aurora Iacobescu Buna ziua, Am doua contracte drepturi de autor: unul la firma la care deja lucrez (publicitate) si inca unul la o alta firma (presa). La momentul depunerii ... (vezi toată discuția)