avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Am accident de munca din 1995 si am dorit sa iau bilet gratuit la tratament conform CCM/2013 si mi s-a spus ca nu mai e valabil accidentul de munca decat pe ultimii trei ani.
Intrebare:
1. Doresc sa stiu daca odata inregistrat accidentul de munca este valabil tot timpul sau periodic?
2. In cazul in care eu am platit biletul integral, desi aveam dreptul conform CCM gratuit, cum pot sa-mi recuperez suma platita?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:37, 2 Noiembrie 2013
Un accident de munca nu are termen de valabilitate. Acesta se cerceteaza si se obtin drepturile la data cand s-a intamplat evenimentul si nu dupa 18 ani.

Daca ne spuneti ce prevede CCM-ul si de cand a intrat in vigoare , atunci va putem raspunde la cea de-a doua intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi boli profesionale daniel2766 daniel2766 Sa schimbat cumva legea in vederea acordari de bilete tratament si alte drpturi care pot beneficia. Ani trecuti am beneficiat de bilete de tratament de la ... (vezi toată discuția)
Q) accident usor bngabriel bngabriel Pentru un eveniment SSM (leziuni superficiale, prim ajutor si ingrijiri medicale fara incapacitate de munca), ce comunicari se fac catre ITM? Se intocmeste ... (vezi toată discuția)
Bilete de tratament gratuite sau platite partial ? opris1967 opris1967 Buna seara . Va rog sa-mi spuneti daca toti salariatii ce muncesc si in domeniul privat si cei care lucreaza in domeniul public ,si care platesc CAS ... (vezi toată discuția)