avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Actiune in constatare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Actiune in constatare auto

buna ziua,acum un an si jumatate am cumparat un autovehicul dauna totala de la o familie din ph...dupa un an de la data achizitionarii am reusit sa repar autovechiculul si lam repus in circulatie,de la data punerii in circulatie la un an fosta mea sotie a primit citatie de judecata de la propietarul autovechiculului.am cu sotia c-v dar eu numai am cu cel la care am vandut-o.
care pot fi cauzele acestui proces?sotia a depus c-v intre mine si ea la judecata.
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 09:48, 3 Noiembrie 2013
Nu poate nimeni sa va spuna care sunt cauzele acestui process. Dar nu ati primit odata cu citatia si o copie a actiunii? Daca nu ati primit atunci cand va prezentati la judecatorie trebuie sa cereti sa va dea un exemplar si sa cereti amanarea judecarii pentru a va angaja un aparator....Mergeti cu actele avute si consultati un avocat pentru a nu va trezi cu cine stie ce paguba....success!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)
Perimata cererea Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, In anul 2009 sotul meu a primit o amenda de 2000 ron.(ptr restrictie circulatie a unui transporter, in ziua de duminica fiind circulatia ... (vezi toată discuția)
Citatie fara chemare in judecata EmiB EmiB Buna ziua, intampin urmatoarea problema: mi-a fost inmanata o citatie pentru ordonanta de plata fara a fi atasata si cererea de chemare in judecata cu toate ... (vezi toată discuția)