avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Perimata cererea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Perimata cererea

Buna ziua,

In anul 2009 sotul meu a primit o amenda de 2000 ron.(ptr restrictie circulatie a unui transporter, in ziua de duminica fiind circulatia interzisa).La vremea aceeia am contestat PV , iar solutia a fost: in 2010 cand s-a judecat dosarul: " amana cauza suspendat in temeiul art 242 C PR CIV. alin1, pct.2.

Acum ne-am trezit la primarie ca figura cu amenda aceea de 2000 ron ca fiind, de plata.
Uitandu-ne pe site-ul JUD.Cluj , am observat ca dosarul s-a repus in martie 2012 iar ca solutie a fost: " CONSTATA PERIMATA CEREREA".

Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta ? Multumesc si astept un raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Silvia Dumitru , utilizator 21:38, 25 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Si chiar nu se mai poate face nimic.Nu am primit acasa nicio hartie de la judecatorie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen suspendare dosar ancarapan ancarapan m-ar interesa sa stiu pe ce perioada este suspendat un dosar,eu fiind in aceasta situatie.Reclamantul a facut apel la o sentinta ,iar dosarul a fost ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala- raspuns cerere perimare ,ce inseamna exact adydorel33 adydorel33 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca puteti, am urmatoarea situatie: Am facut contestatie (plangere contraventionala) in 2010 deoarece mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Perimare contestatie la executare noul cod de procedura civila vlad99 vlad99 Buna seara. Am o problema la care sper sa ma ajutati sa gasesc o solutie. In fapt, in anul 2013 am promovat o contestatie la executare impotriva unui creditor ... (vezi toată discuția)