avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat

In luna august 2013 am fost diagnosticata cu limfom malign, si am inceput tratamentul.La internare am fost coasigurata, sotul fiind pensionar, si eu nu realizez nici un venit.Acum la casa de sanatate judeteana figureez cu venituri realizate din dividente actiuni sif, dividente pe care eu nu le am primit, si ca trebuie sa achit suma de 450 lei pentru a- imi eliberera adeverinta de coasigurat .In aceasta luna trebuie sa meg sa continui tratamentul.In aceste conditii tinind cont de diagnosticul meu, trebuie sa prezint adeverinta de coasigurat?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ika , utilizator 15:00, 4 Noiembrie 2013
ika a scris:

In luna august 2013 am fost diagnosticata cu limfom malign, si am inceput tratamentul.La internare am fost coasigurata, sotul fiind pensionar, si eu nu realizez nici un venit.Acum la casa de sanatate judeteana figureez cu venituri realizate din dividente actiuni sif, dividente pe care eu nu le am primit, si ca trebuie sa achit suma de 450 lei pentru a- imi eliberera adeverinta de coasigurat .In aceasta luna trebuie sa meg sa continui tratamentul.In aceste conditii tinind cont de diagnosticul meu, trebuie sa prezint adeverinta de coasigurat?
Va multumesc.

Chiar nu ma poate ajuta nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie asigurari de sanatate ika ika Sunt actionar al unui SIF in urma \\"cuponiadei\\".In anul 2012 aceasta societate nu a, acordat dividente, Casa judeteana de sanatate nu vrea sa imi elibereze ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru internare a unei persoane fara venit gilbert gilbert Buna ziua! Sotul meu este pensionar. Eu nu am momentan nici un venit si am nevoie de o trimitere de la medicul de familie pentru internare in spital. Ce acte ... (vezi toată discuția)
Poate avea calitatea de coasigurat? ariana03 ariana03 buna ziua, Tatal meu este pensionar (pensie anticipata) si as dori sa stiu daca, in aceste conditii mama mea are calitatea de coasigurat. Ce text legal ... (vezi toată discuția)