avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu secundar intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu secundar intreprindere individuala

Buna seara. Sediul fiscal al intreprinderii "mama" este in orasul Sulina, jud. Tulcea.
Domiciliul titularului intreprinderii este in Galati. Titularul doreste sa se mute in Cluj si sa schimbe CI pe Cluj. Pentru a se deschide sediu secundar la Cluj, in ce oras trebuie sa se prezinte titularul la ANAF? Sper ca m-am facut inteleasa. Multumesc.:sorry:
Cel mai recent răspuns: Adyonela , utilizator 15:14, 3 Noiembrie 2013
La Cluj, intrucat declaratiile le va depune acolo unde isi stabileste domiciliul reprezentantul legal al PFA....
Multumesc pentru raspuns. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru sau nu. deduc cheltuieli? Adyonela Adyonela Buna ziua. Am o intreprindere individuala cu sediul social la Sulina. Ca si cod CAEN am activitati de consultanta si manangement in afaceri. Am incheiat un ... (vezi toată discuția)
Mutare dosar fiscal al contribuabilului Adyonela Adyonela Buna dimineata. Am o Intreprindere Individuala cu sediul social in Sulina. Domiciliul fiscal al meu era la Galati, iar impozitele si taxele le-am platit la ... (vezi toată discuția)