avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia in timpul concediului de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia in timpul concediului de odihna

pot sa imi dau demisia in timpul concediului de odihna? precizez ce este cel pe care nu l-am luat in perioada 2011-2012 si mai aveam de luat si pe acest an. multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:52, 3 Noiembrie 2013
Demisia poate fi inaintata in timpul conediului de odihna. Parerea mea este ca in aceste situatii , demisia incepe sa-si produca efecte de la data luarii la cunostinta de catre angajator, avand in vedere ca preavizul se poate suprapune cu CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in timpul concediului de odihna... prdcristi prdcristi Sint in concediu de odihna ,vreau sa imi depun demisia si deoarece am depasit numarul de zile de concediu la care aveam dreptul as dori sa stiu daca si in ce ... (vezi toată discuția)
Zilele de concediu de odihna intra in calcului zilelor de preaviz pentru demisie? mikvin mikvin in perioada zilelor de preaviz la demisie, intra si zilele de concediu de odihna? situația este urmatoarea: - înainte de depunerea demisiei, salariatul a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)