avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidare in preaviz?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidare in preaviz?!

buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat urgent la urmatoarea problema: lucrez la o firma cu contract de munca din septembrie 2012; pe data de 15 octombrie 2013 am primit o instiintare scisa de previz in vederea concedierii datorita desfiintarii locului de munca; perioada de preaviz inscrisa pe instiintare este 15.10.2013-11.11.2013; m-am prezentat la serviciu program normal, iar ieri,02.11.2013, am mi s-a transmis telefonic, prin responsabilul de magazin, sa ma prezint la sediul firmei pe data de 04.11.2013 pentru a mi se face lichidarea si sa nu ma mai prezint la serviciu! ce ar trebui sa fac avand in vedere ca mai sunt 6 zile de preaviz pe care nu vreau sa le pierd pt.ca altfel nu mai beneficiez de somaj? astept un sfat urgent! multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:39, 3 Noiembrie 2013
Mergeti la angajator si vedeti despre ce este vorba. Daca mai sunt zile de preaviz de efeectuat si nu mai doreste sa veniti la munca in acele zile, atunci solicitati sa va dea in scris asa ceva , dar fara sa va fie afectate drepturile salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca optez pentru efectuarea previzului in format 10 zile a 8 ore/zi ,in locul a 20 zile a 4 ore/zi,cand se finalizeaza perioada preavizului? danuttunad danuttunad Buna ziua, In data de 16.12.2011 am primit o notificare(care are numar de inregistrare dat de catre angajator)prin care imi este adus la cunostiinta faptul ca ... (vezi toată discuția)
Preaviz si demisie in perioada preavizului direcd direcd Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce se intampla in situatia in care un angajator prezinta unui anjagat un preaviz (motiv: dificultati economice, perioada 20 ... (vezi toată discuția)
Preaviz inainte de concediere dijmarescu dijmarescu Buna ziua, In cazul concedierii individuale ca urmare a desfiintarii postului cand trebuie dat preavizul: 1. inainte de desfiintarea efectiva a postului din ... (vezi toată discuția)