Am luat un credit de la o banka cu o anumita suma de bani ,nu l-am mai putut plat, am fost executat pentru suma respectiva si am am poprire pe salar , acum vine problema ,la un momendat mi sa schimbat executorul si sa facut alta executare pe care probabil am so platesc tot eu si ma intreb de ce?!dar executarea este pentru o suma tripla adica ca si cum am luat alta suma de bani de trei ori mai mare cum e posibil asa ceva si ce ar trebui sa fac ?
Va multumesc!!
Trebuie sa stiti ca banca va percepe dobanda penalizatoare. daca din poprire nu se recupereaza dobanda contractuala si cea penalizatoare ce curg intr-o luna si o parrte din principal credit suma va creste exponential in asa fel incat nu veti plati niciodata.
``Bine inteleg``dar cum ramane cu hotararea instantei referinduma la suma pe care se admite executarea?!!? s-au de ce nu se zic bancile aceste chestii in fata instantei ,ca se mai pun dobanzi,penalitati etc.?!!?:-/
Prevederea aceea cu suma care trebuie mentionata in inchierea de incuviintare e o gogorita a legiuitorului. Daca este un contract ce este in derulare, curg dobanzi si penalitati, ce rost mai are sa se prevada o suma in incheiere, cand este evident ca suma se va modifica?
Cititi contractul, el este legea partilor, de acolo aflati ce dobanda aveti de platit.
Tind sa va contrazic referitor la contract mai exact referinduma ca inainte de se face incuviintarea executarii silite am primit o somatie in care se preciza clar si cu majuscule faptul ca contractul se ``reziliaza``urmand a plati debitul ramas restant ....etc.In fine la noi in Romania toata lumea face ce vrea mai ales bancile.
Multumesc oricum~!
Executare silita
v11
Buna ziua.
In octombrie 2014 am fost executata silit pentru suma de 6300 lei (reprezentand contravaloarea primita pe un card de cumparaturi )de catre o banca ... (vezi toată discuția)