Am luat un credit de la o banka cu o anumita suma de bani ,nu l-am mai putut plat, am fost executat pentru suma respectiva si am am poprire pe salar , acum vine problema ,la un momendat mi sa schimbat executorul si sa facut alta executare pe care probabil am so platesc tot eu si ma intreb de ce?!dar executarea este pentru o suma tripla adica ca si cum am luat alta suma de bani de trei ori mai mare cum e posibil asa ceva si ce ar trebui sa fac ?
Va multumesc!!
Trebuie sa stiti ca efectul rezilierii il reprezinta si faptul ca obligatiile scadente raman valabile. Prin urmare pana cand le platiti ele nasc dobanzi si penalitati. Este firesc, nu va puteti invoca propria culpa ( faptul ca nu platiti) pentru a obtine stingerea calculului dobanzilor.
Cunosc o singura banca, una germana, care stopeaza calculul dobanzilor si penalitatilor, la 90 de zile. debitorii ei sunt cei mai fericiti debitori.
Deci un contract reziliat numai in TARA ROMANESCA isi mai poate produce efecte,credema este inadmisibil asa ceva intr-o tara normala cu legi care se respecta si lipsita de ``gogorite`` ca sa va citez cu scuzele de vigoare.
Multumesc oricum de conversatie.
Executare silita
v11
Buna ziua.
In octombrie 2014 am fost executata silit pentru suma de 6300 lei (reprezentand contravaloarea primita pe un card de cumparaturi )de catre o banca ... (vezi toată discuția)