Buna ziua
Vreau sa ma inscriu pt sustinerea unui examen pe post, si printre actele necesare exista si mentiunea ''carnet de munca si ultmul CIM, in copie si original, pt cei care au mai fost angajati, nu inteleg exact..
Eu sunt angajata la o societate comerciala (din data de 02.11.2012) , am 1 an vechime.
De unde iau carnetul de munca si ultimul CIM, pt a le atasa la dosarul de concurs?
Va multumesc anticipat!
1. - Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai utilizeaza carnetul de munca.
- In locul acestuia veti prezenta copii dupa adeverintele de vechime eliberate de angajatorii unde ati lucrat pana acum.
2. - Cand v-ati angajat la ultimul loc de munca ati incheiat un contract individual de munca (CIM) din care ati primit si dvs. un exemplar.
- O copie dupa acest exemplar o depuneti la dosarul respectiv.
Depuneti o solicitare in scris catre angajator sa va elibereze o adeverinta din care sa reiasa data de cand sunteti angajata.
Art.16 (3) C.mun. : Angajatorul este obligat ca, anterior inceperii activitatii, sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca.
Prin urmare, la incheierea c.i.m. trebuia sa va inmaneze un exemplar de pe c.i.m..
Daca nu vi s-a inamnat atunci solicitati angajatorului sa va elibereze un exemplar de pe acesta, iar in caz de refuz puteti sesiza ITM-ul.
Preaviz concediere
draguf
buna seara ! pe deta de 5 iulie imi expira preaizul de concediere ! As vrea sa stiu ce hartii trebuie sa primesc la sfarsitul acestei perioade de la angajator ... (vezi toată discuția)
Intrebare ?
lucyfer
Buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti unde[pe ce site sau la ce oficialitati] pot afla daca unei persoane angajate de mai mult de doua luni i s-a intocmit ... (vezi toată discuția)